dimecres, 16 de juliol del 2008

15 CAP A BUDAPEST!

Avui ha sigut el primer dia, ha sigut divertit tot i que ens hem passat mig dia a l’avió. Ens hem llevat a les 5 de la matinada, hem esmorzat poc i un meu tiet a les 6 (de la matinada) ens ha vingut a buscar per portar-nos a l’Aeroport de Barcelona.

Un cop a l’aeroport hem esmorzat més, hem fet el check-in sense fer cua i hem pujat al pis de dalt de l’aeroport on ens han fet els controls.

Al cap d’una estona hem pujat a l’autobús que porta a l’avió. Aquest any anem a Budapest i per anar-hi fem escala a Zürich, anem amb Swiss Air. L’avió per anar a Zürich, operat per Swiss Air en un Airbus Industrie A321, a primera fila hi hem vist en Duran i Lleida.

A dins de l’avió ens han donat una postal de l’avió, un brioix de panses i una xocolatina.

Després, a Zürich hem agafat l’avió que ens duria a Budapest, un FOKKER 100 operat per Helvetic Airways, on ens han donat un puzzle i un Poker. M’ha fet gràcia que l’avió fos de color rosa.

Un cop a Budapest ens ha anat a buscar un noi de l’apartament amb un cotxe i ens hi ha portat.

Nosaltres anem a l’apartament TO-MA Tour, a l’Arany János Utca. El recepcionista ens ha felicitat per l’Eurocopa quan he vist que érem espanyols. Només d’arribar a l’apartament ja hem anar al supermercat que hi ha a sota l’apartament, el Rothschild KFT. a comprar menjar. Llavors hem anat a donar un volt per Budapest, primer el Pont de les Cadenes (Széchenyi Lanchíd), després a un jardí que hi havia entre el pont i un túnel a la banda de Buda i finalment a la Basílica de Sant Esteve (Szent István Bazilika) passant per la plaça Roosvelt. Al final hem anat un altre cop a comprar al mateix supermercat.