divendres, 18 de juliol del 2008

17 BUDA, LA PART DE MUNTANYA

El dia 17 és el dia que toca la banda de Buda, hem marxat amb el metro i després hem anat a parar a la Moskva Tér, una plaça plena de tramvies, autobusos i avingudes, on no sabíem el carrer que havíem d’agafar. Un cop a dalt de la muntanya de Buda, hem

anat al carrer dels Nobles (Uri Utca) on hi havia el Laberint Subterrani (Budavari Labirintus), on ens hi hem passat la resta del matí; hi havia una font que simulava sang però era vi, bassals gegants d’aigua... Eren diferents tipus de laberints: un de Prehistòric, un altre de més nou... Llavors hem anat a dinar al restaurant Miró, he demanat uns formatges i Rich beef soup (una sopa d’espaguettis).

A la tarda plovisquejava una mica, hem anat a l’església de Maties (Matyás Templom), mig en obres; al Castell de Buda, on hi havia el Museu d’Història de Budapest (hi hem anat i no ens ha agradat gaire), i al Bastió dels Pescadors, també mig en obres. Més tard hem anat a l’església de Santa Anna, volíem anar a un parc a una illa però hem anat a parar a un barri de pisos: Filatorigát. Hi hem anat en Hév (el tren de rodalies d’Hongria).

Cap al vespre hem anat a la Vörösmarty Tér a menjar un gelat i a comprar.